Website laten maken

Bij Pakweg webdesign Utrecht kun je een website laten maken die je zelf kunt onderhouden en die goed gevonden wordt!

Alle websites die we maken zijn mooi vormgegeven en kunnen makkelijk worden beheerd met ons krachtige CMS DNN. Ook zijn onze websites goed vindbaar in Google.


Uniek website ontwerp

Elke website die wij maken is uniek en helemaal aangepast naar jouw wensen. Als de website klaar is moeten we beiden kunnen zeggen dat het een mooie website is geworden. Bij Pakweg willen we dat onze klanten echt tevreden zijn!

Simpel webdesign

Eenvoud is een belangrijke waarde die we aan een website hechten. Simpel webdesign noemen we dat. Zo'n website bevat geen overbodige aandachttrekkers maar is snel en gebruikersvriendelijk!
Simpel webdesign >> 

Eenvoudig onderhoud

Met ons Content management systeem DNN kun je zelf gemakkelijk en direct tekst, foto’s en andere content beheren. Daarom voorzien wij iedere website van ons eigen content management systeem DNN.
Meer over DNN >>


Campingwebsite

Websites maken we met passie

Wij zijn ervaren webbouwers uit Utrecht en maken al meer dan 15 jaar websites. Dat doen we met veel plezier, enthousiasme en betrokkenheid.

Wil je een nieuwe website, of wil je jouw oude website vernieuwen? Pakweg gaat vol enthousiasme en passie aan de slag. Samen bespreken we jouw wensen en bepalen we samen de strategie om de gewenste doelgroep te bereiken.