Onze werkwijze

Inventarisatie van jouw wensen

  • We starten met het inventariseren van je wensen. Dit doen we meestal in en persoonlijk gesprek. We vragen wat voor website je wilt laten ontwikkelen en wat het doel van je website is. We proberen een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de website die je voor ogen hebt.

Offerte en planning

  • Op basis van dit inventariserend gesprek maken we een offerte waarin we precies laten zien wat de website kost. Ook maken een planning voor de verschillende stappen.

Website ontwerp

  • Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag met het webdesign. Op basis van jouw wensen maken we een website ontwerp. ls het webdesign klaar, dan leggen wij het aan je voor ter goedkeuring. We bespreken het ontwerp samen met jou en passen dit waar nodig aan zodat het helemaal aan jouw en onze wensen voldoet.

Bouw prototype

  • Na goedkeuring starten we met de bouw. We installeren de DNN omgeving op op onze testserver en bouwen de skins. We starten met de bouw van een werkend prototype.

Testen en oplevering

  • We sturen na de bouw van het prototype je een link waarmee je toegang tot het prototype krijgt. Zo kun je de website uitgebreid testen. Na de testfase leveren we de website op en verhuizen we de website naar de definitieve plek.

Gebruikersvriendelijke website

Tijdens de ontwikkeling proberen we jouw website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. Dit doen we door samen met jou de navigatiestructuur en de uitstraling zo helder mogelijk te maken. Jouw website is immers het visitekaartje van je bedrijf.

We kijken goed naar jouw bedrijf en je klanten. Wat wil je uitdragen met je website en wat verwacht de bezoeker van jouw website? We houden hier rekening mee tijdens de ontwikkeling van de website. Vanaf het begin wordt je website zoekmachine vriendelijk gebouwd.