website laten maken

 

Pakweg maakt gebruik van DNN

Pakweg kiest voor DNN (voorheen DotNetNuke), een systeem waarmee eenvoudig rijke internet- en intranet websites kunnen worden ontwikkeld. DNN is een systeem wat draait op een Microsoft server en is een open source systeem.

Waarom kiezen we voor DNN?

Eén van de beste eigenschappen van DNN is dat het extreem gebruiksvriendelijk is. Met DNN kun je snel webpagina's maken wanneer je als redacteur bent ingelogd. DNN brengt het bewerken en bekijken van inhoud van de website bij elkaar, waardoor het voor niet-techneuten gemakkelijk wordt om content op hun website te plaatsen.

DNN is veelzijdig

DNN is meer dan alleen een contentmanagementsysteem. In de afgelopen 10 jaar heeft Pakweg verschillende sites gebouwd met DNN, waaronder Intranet sites website voor scholen, congressen, medische websites, websites voor ondernemers en nog veel meer.

DNN is veilig

Beveiliging erg belangrijk. DNN controleert de website op kwetsbaarheden, onjuiste configuraties en machtigingen voor zowel het bestandssysteem als de database. Om de DNN-sites veilig te houden, werken we de websites regelmatig bij naar de nieuwste versie van DNN.

Modulair

Extra functionaliteit kan makkelijk aan de website worden toegevoegd met behulp van modules. Via de DotNetNuke community zijn duizenden modules beschikbaar.

DNN ontwerp DotNetNuke skins

Het ontwerp van een DNN website noem je de skin of het theme. Pakweg maakt niet alleen volledige content-rijke websites, maar maakt ook alleen de skins. Je kunt dan zelf de content toevoegen. 

Training en support op afstand

Wij geven bij elke website een training DNN waarbij we je precies uitleggen hoe je de website het beste kunt onderhouden en hoe je jouw inhoud het beste voor Google kunt optimaliseren. We geven eén op één instructies en delen ons scherm. De DNN training wordt opgenomen zodat deze later opnieuw kan worden bekeken. 

Alles meetbaar met Google Analytics


Met Google Analytics houd je alles bij wat er op jouw website gebeurd. Je kunt zien vanaf welke andere website of zoekmachine jouw klanten op de site terecht zijn gekomen en nog veel meer!