website laten maken

 

Wij maken professionele websites die er goed uitzien, die je zelf kunt onderhouden en die goed gevonden worden in Google.

Maar wat is een professionele website?

Natuurlijk kun je jouw buurjongen die zo goed is met computers vragen om jouw website te laten maken. Maar de kans is groot dat je tegen een aantal problemen aan gaat lopen. Zo kan je website ineens vastlopen of je kunt de website niet meer onderhouden. Je buurjongen heeft ineens een andere baan en geen tijd meer. Ineens kan je goedkope website je heel veel geld gaan kosten. Dan kun je maar beter een professionele website laten maken die gemaakt is door professionals waar je terecht kunt met je vragen.
 

Een professionele website is een veilige website

Je hebt het vast al vaak gezien: Het slotje naast je website. Dit betekent dat jouw website is beveiligd doordat er van een HTTPS verbinding met bijbehorend SSL-certificaat gebruik wordt gemaakt. Google vindt het ook erg belangrijk dat website in de resultatenlijst veilig zijn. Daarom scoort een https website altijd hoger in de rankings.
 

Een professionele website is responsive

Een website maak je niet meer voor een desktopcomputer, maar maak je ook voor smartphones en tablets. Bijna de helft van de websitebezoeken vindt plaats op een smartphone of tablet;. Daarom wil je dat je website er op elk device goed uitziet.
 

Een mooie functionele website

Een mooie website is niet altijd een website met allerlei nutteloze functionaliteiten, maar een mooie website is een website die aansluit bij jouw wensen en die bij je past.

Kunnen we je helpen met jouw project?

Mail of bel voor een gratis advies en prijsindicatie!

Zoekwoorden

Vindbaarheid is bepalend voor het succes van iedere site. Wij helpen je met het bepalen van zoekwoorden waarop je wilt dat jouw website gevonden wordt. Deze woorden nemen we mee in de bouw van je website.

Uniek website ontwerp

Elke website die wij maken is uniek en helemaal aangepast naar jouw wensen. Als de website klaar is moeten we beiden kunnen zeggen dat het een mooie website is geworden. Bij Pakweg willen we dat onze klanten echt tevreden zijn!

Websites maken we met passie

Wil je een nieuwe website, of wil je jouw oude website vernieuwen? Pakweg gaat vol enthousiasme en passie aan de slag. Samen bespreken we jouw wensen en bepalen we samen de strategie om de gewenste doelgroep te bereiken.