website laten maken

 

Hoe maken we een website design wat bij jou past?

We starten met het inventariseren van je wensen. Dit doen we meestal in een telefonisch of online gesprek. We vragen wat voor website je wilt laten ontwikkelen en wat het doel van je website is. Wat wil je met jouw website bereiken? We proberen een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de website die je voor ogen hebt om zo te komen tot een website design wat bij je past.
 

Offerte en planning

Op basis van dit inventariserend gesprek maken we een offerte waarin we precies laten zien wat de website kost. Ook maken een planning voor de verschillende stappen.
 

De structuur van je website bepalen

Samen met jou bepalen we een logische indeling van de website. Uit hoeveel pagina's moet de website bestaan? Wat wordt de indeling van de pagina's en de navigatiestructuur. Een gestructureerde website is belangrijk voor de vindbaarheid in zoekmachines.
 

Website ontwerp

Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag met het website design. Op basis van jouw wensen maken we een website ontwerp. ls het webdesign klaar, dan leggen wij het aan je voor ter goedkeuring. We bespreken het ontwerp samen met jou en passen dit waar nodig aan zodat het helemaal aan jouw en onze wensen voldoet.
 

Bouw prototype

Na goedkeuring van het ontwerp starten we met de bouw van het uitgewerkte website design. We installeren de DNN omgeving op op onze testserver en bouwen de skins (uiterlijk). We starten met de bouw van een werkend prototype.
 

Testen van het prototype en verdere bouw

We sturen je een link naar het prototype. Zo kun je de website uitgebreid testen. Wanneer je tevreden bent, wordt de website verder afgebouwd en plaatsen we de website op de live server waarmee hij voor iedereen zichtbaar wordt.
 

Oplevering en nazorg

Wij melden de website aan bij Google analytics en geven je een training waarin we uitleggen hoe je zelf de website kunt onderhouden. Zo raak je vertrouwd met je website en kun je deze zelf up-to-date houden.

Alles meetbaar met Google Analytics


Met Google Analytics houd je alles bij wat er op jouw website gebeurd. Je kunt zien vanaf welke andere website of zoekmachine jouw klanten op de site terecht zijn gekomen en nog veel meer!